Πρόγραμμα Απώλεια Βάρους

Απώλεια βάρους με Diet Box

Γεύματα που παραδίδονται καθημερινά στην πόρτα σας.

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι για να μειώσουμε το βάρος μας πρέπει να ακολουθήσουμε μια ισορροπημένη διατροφή, με απαραίτητη προϋπόθεση όμως τον περιορισμό των θερμίδων, ώστε να χάσουμε βάρος με ασφάλεια, χωρίς να κινδυνέψει η υγεία μας. Η μέση γυναίκα πρέπει να τρώει περίπου 2.000 θερμίδες την ημέρα για να διατηρήσει το βάρος της και 1.500 θερμίδες την ημέρα για να χάσει ένα κιλό βάρους την εβδομάδα. Ο μέσος άνδρας χρειάζεται 2.500 θερμίδες για να διατηρήσει και 2.000 για να χάσουν ένα κιλό βάρους την εβδομάδα. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αυτά περιλαμβάνουν την ηλικία, το ύψος, το βάρος, τα επίπεδα δραστηριότητας, την μεταβολική υγεία και πολλά άλλα.

Τι είναι οι θερμίδες;

Η θερμίδα είναι μια μονάδα που μετρά ενέργεια. Οι θερμίδες χρησιμοποιούνται συνήθως για τη μέτρηση της ενεργειακής περιεκτικότητας σε τρόφιμα και ποτά. Για να χάσετε βάρος, πρέπει να τρώτε λιγότερες θερμίδες από ό, τι καίει το σώμα σας κάθε μέρα.

Τι είναι ο Υπολογιστής θερμίδων

Πόσες θερμίδες την ημέρα πρέπει να καταναλώνεις ανάλογα με ύψος, το βάρος, την ηλικία και σωματική δραστηριότητα. Ο παρακάτω υπολογιστής θερμίδων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον υπολογισμό του αριθμού των θερμίδων που χρειάζεται το άτομο καθημερινά για να διατηρήσει το βάρος του. Στη συνέχεια το υπολογιστής θερμίδων θα σας δείξει το Αποτέλεσμα, δηλαδή τις σωστές θερμίδες που πρέπει να καταναλώσεις για να χάσεις φυσιολογικό βάρος 1kg με 1,5kg την εβδομάδα.

Αποτέλεσμα

Τα αποτελέσματα δείχνουν έναν ημερήσιο αριθμό θερμίδων.Δηλαδή πόσες θερμίδες πρέπει να καταναλώνετε κάθε μέρα προκειμένου να χάσεις φυσιολογικό βάρος 1kg με 1,5kg την εβδομάδα.


Γιατί να μπω στο πρόγραμμα του Diet Box;

Δες τα πλεονεκτήματα που έχεις!

Δεν μαγειρεύετε!
Δεν χάνεις πολύτιμο χρόνο!
Πιάτα προετοιμασμένα από έμπειρο σεφ από το πρωινό μέχρι το δείπνο!
Έχεις νόστιμο φαγητό!
Φρεσκομαγειρεμένο φαγητό!
Ξέρεις τις θερμίδες σου!
Χάνεις φυσιολογικό βάρος 1kg με 1,5kg την εβδομάδα
Τα γεύματα σας για ένα μήνα παραδίδοντε στην πόρτα σας δωρεάν!
Κάθε μέρα Delivery!
Ξέρεις τις ποσότητες σου!
Σου προσφέρουμε τον σωστό τρόπο διατροφής!
Δεν Παρεκκλίνεις από τη δίαιτα σου!
Μπαίνεις σε ένα πρόγραμμα χωρίς να κάνεις αλλαγές!
Έχεις υγιεινό φαγητό, με ποιοτικά αγνά υλικά και τέχνη στην μαγειρική!

Scroll to Top

SPIN TO WIN!

  • Δοκίμασε την τύχη σου

  • μια φορά την ημέρα!

Παίξε τώρα
Αποδέχομαι τους Όρους Απορρήτου